Author: Alketa Zeqiri

Kryetari i PAA z. Agron Duka: Eleminimi i çdo tensionimi partiak – duhet të jetë detyrimi ynë më i madh ndaj shqiptarëve.Kryetari i PAA z. Agron Duka: Eleminimi i çdo tensionimi partiak – duhet të jetë detyrimi ynë më i madh ndaj shqiptarëve.

Mandatet apo fitoret e përgjakura dhe konfliktet që vazhdojnë, krijojnë frikë, pasiguri dhe varfëri. Strukturat e garantimit të rendit publik duhet të jenë politikisht neutrale dhe efektive në parandalimin e

Kryetari i PAA z. Agron Duka: “Paratë e emigrantëve ushqejnë Shqipërinë. Votat e emigrantëve trembin Oligarkinë, qeverisëse”Kryetari i PAA z. Agron Duka: “Paratë e emigrantëve ushqejnë Shqipërinë. Votat e emigrantëve trembin Oligarkinë, qeverisëse”

Frika e qeveritarëve është armiku i më i madh demokracisë. Skandalet qeverisë për të ruajtur pushtetin – janë moralisht të turpshme deri skllavëruese. Rilindasit me këtë vendim po vrasin demokracinë,

Kryetari i PAA z. Agron Duka: Ndalni hipokrizinë dhe pa-shpirtësinë tuaj ndaj të dëmtuarve nga tërmetiKryetari i PAA z. Agron Duka: Ndalni hipokrizinë dhe pa-shpirtësinë tuaj ndaj të dëmtuarve nga tërmeti

Nuk kam dashur të bëj politikë me fatkeqët e tërmetit, por gjatë ditëve të fundit janë vënë re shpërndarje të konsiderueshme të parave për familjet e dëmtuara nga tërmeti i