Author: Alketa Zeqiri

Shpifjet e Ramës kundër Bashës shpirtkeqësi personale, miopi dhe verbëri politike kundër Kosovës dhe shqiptarëveShpifjet e Ramës kundër Bashës shpirtkeqësi personale, miopi dhe verbëri politike kundër Kosovës dhe shqiptarëve

PAA shpreh shqetësimin se në kushtet kur vendi përballet me rritjen e viktimave nga pandemia, papunësia dhe varfëria, Rama është prekur rëndë nga virusi i shpifjes, mungesës së moralit dhe

LRA mbështesim studentët!! Qeverisja e paaftë ka rritur kostot dhe ka dëmtuar cilësinë e arsimimit të studentëve.LRA mbështesim studentët!! Qeverisja e paaftë ka rritur kostot dhe ka dëmtuar cilësinë e arsimimit të studentëve.

Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sportit në mënyrë spontane vendosi që fillimi i vitit akademik 2020-2021 të jetë online për një periudhë të papërcaktuar. Shumë studentë kanë paguar konviktin, shtëpitë