044533400
info@paa.com.al

Duka: Urime medias së shkruar 30 vjeçare “Koha Jonë”!

I dashur miku im Nikolla, Urimet më të mira 30 vjeçares “Koha Jonë”.
Mirënjohje qëndrestarit Lesi, përherë fisnik dhe krenar.
Mirënjohje themeluesve dhe kontribuesve të jashtëzakonshëm të KJ që nëpërmjet kësaj gazete zgjuan shqiptarët 30 vite më parë për të kërkuar edhe 30 vite më vonë kohën e tyre.
Kohën ku liria është pasuria më e madhe e çdo individi dhe çdo kombi.
Mirënjohje mikut Nikoll Lesi për këtë mision fisnik që ai kurrë nuk e braktis!
Gon Duka.