044533400
info@paa.com.al

Duka: Atdhedashuria dhe Patriotizmi – vlerat më të mira për atdhetar

Heronjtë dhe dëshmorët janë krenaria jonë kombëtare. Çdo komb i nderon dhe respekton sakrificat e tyre!
Atdhedashuria dhe patriotizmi duhet të jenë përherë vlerat tona kombëtare më të mira!
Lavdi dëshmorëve dhe heronjve të pavarësisë dhe lirisë së Shqipërisë dhe Kombit shqiptar!!
Kryetari i PAA – Agron Duka