044533400
info@paa.com.al

Takim i Koalicionit “Aleanca për Ndryshim” në Shijak

Bashkë për Ndryshim në Shijakun tonë.
Të votojmë më 25 Prill për koalicionin e suksesit.
Ti rikthejmë me votë identitetin Durrësit dhe Shqipërisë🇦🇱