044533400
info@paa.com.al

Takim i Nënkryetarit të PAA, kandidat për deputet në Tiranë z. Arben Tafaj në Njësinë 5 në Tiranë

Sëbashku do ja dalim!
Takim i Nënkryetarit të PAA, kandidat për deputet në Tiranë z. Arben Tafaj dhe i anëtarëve të kryesisë së PAA me të rinj dhe dashamirës në Njësinë nr. 5 në Tiranë!
Shqipëria Voton! ✅
Shqipëria Fiton! 🇦🇱