044533400
info@paa.com.al

Takim me banorë të Durrësit që merren me bujqësi

Çdo ditë me problemet dhe kërkesat e banorëve të qarkut Durrës.
Çdo hall i tyre është dhe i imi. Prej shumë vitesh këtij populli i është kthyer shpina.
Ka ardhur koha që së bashku, do të jetësojmë objektivat dhe prioritetet e programit tonë:
1. Eleminim i varfërisë dhe rritja e mirëqënies.
2. Urbanizimi i hapësirës rurale.
3. Prodhime bujqësore e blegtorale cilësore dhe të sigurta.
4. Zhvillim i qëndrueshëm bujqësor, mjedis cilësor dhe turizëm rural.
Ne bashkë jemi ndryshimi.