044533400
info@paa.com.al

Duka: Keq-përdorimi elektoral i situatës në Rinas – zbulon krizën e thellë të Rilindjes. Shtet-rrumpallë – ditën e bllokimit të Rinasit asnjë vaksinë rezervë – një ditë më vonë 100.000 vaksina?!

Vaksinimi është shumë i vonuar pavarësisht sontazheve të parapaguara dhe fushatës marramendëse për të fshehur realitetin e hidhur varfërues.
Si ka mundësi që një bllokim 24 orë i Rinasit të cilin unë e dënova publikisht vonoi vaksinimin dy ditë?!
Edhe familja më e varfër mban rezerva ushqimore për një javë. Ndërsa qeveria Ramës nuk kishte rezerva vaksinash të paktën për 3 ditë?!
Ditën e grevës rezervat paskan qenë zero ndërsa një ditë më vonë vijnë 100 mijë vaksina. Kjo është edhe pa aftësi qeverisëse dhe pa shpirtësi njerëzore.
Fushata e pamoralshme elektorale me vaksinat – nuk e fsheh dështimin ekonomik.
Mos arritja e vaksinimit të tufës përpara sezonit turistik po e vret ekonominë.
Shikoni prenotimet në zonat turistike për këtë vit, deri tani ato janë në nivele minimale.
Ndryshe nga qeveritë e tjera, Rilindasit kanë rreth 8 muaj që nuk ofrojnë asnjë paketë mbështetje për të varfërit, të papunët dhe bizneset në risk falimentimi.
Ata paguajnë vetëm faturat e ppp-ve dhe për projektet korruptive.
Në 25 Prill votuesit shqiptarë nuk do të mashtrohen nga fushatat 3D, por do të votojnë kundër vjedhjeve jo vetëm nga 3P-të.
Nuk ka marketing që mposht votën kundër varfërisë, kundër babëzisë dhe kundër oligarkisë.

Kryetari i PAA z. Agron Duka – Dënojmë çdo dhunë politike, çdo keqpërdorim të aktivistëve me “CV KRIMINALE ” apo mentalitet kriminalKryetari i PAA z. Agron Duka – Dënojmë çdo dhunë politike, çdo keqpërdorim të aktivistëve me “CV KRIMINALE ” apo mentalitet kriminal

Kryetari i PAA z. Agron Duka – Dënojmë çdo dhunë politike, çdo keqpërdorim të aktivistëve me “CV KRIMINALE ” apo mentalitet kriminal, sepse e bënë të pavlefshme çdo “fitoren partiake”.

Duka: Në emër të PAA i shpreh ngushëllime dhe solidaritet familjeve të viktimave nga përmbytjet në Gjermani, Hollandë dhe Belgjikë.Duka: Në emër të PAA i shpreh ngushëllime dhe solidaritet familjeve të viktimave nga përmbytjet në Gjermani, Hollandë dhe Belgjikë.

Fatkeqësitë natyrore po bëhen më të shpeshta dhe vrastare. Shumë masa parandaluese kërkojnë harmonizim, përkushtim dhe bashkëpunim në nivel global. Por përmasat katastrofike mund të reduktohen. PAA apelon se qeveria