044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA z. Agron Duka apelon me vargjet e Migjenit: “Voto Rini Voto – e ardhmja është e jotja”! “Të rinjtë – promotori i ndryshimit”

Sikur Migjeni të ishte gjallë përballë varfërisë shpirtërore të prodhuar nga arroganca dhe babëzia e disa “Rilindasve” apelin: “Qeshu Rini Qeshu – bota është e jotja” – për të ardhmen e Shqipërisë do t’a zëvendësonte me “Voto Rini Voto – e ardhmja është e jotja.
Mirënjohje të rinjve ambientalistë të PAA dhe në veçanti Hergit, Stelës, Stivenit, Alketës, Enxhit, Gledianit dhe shumë të rinj të tjerë të përkushtuar kundër babëzisë dhe arrogancës dhe pro të ardhmes në Shqipëri dhe për Shqipërinë e çdo bashkëmoshatari të tyre.