044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA z. Agron Duka: “Rama e do te tretin për të paguar Bechettin”

110 milionë euro bashkë me kosto e tjera u kushtojnë taksapaguesve shqiptarë rreth 14.5 miliard lekë.
Kjo është rreth 1.5 herë më shumë se buxheti i bujqësisë.
Ja përse bujqësia keq financohet dhe Shqipëria braktiset.
Shqiptarët e varfër që kishin ndonjë mos pagesë në kohë për dritat apo ujin përfunduan në burg.
Disa kryen vetvrasje dhe familjet e tyre u varfëruan më keq.
Të varfërit dënohen e denigrohen – politikanët oligarkë dhe oligarkët që kanë kapur prej fryme ekonominë dhe qeverinë vetëm pasurohen.
Kultura e mos dënimit është realiteti i dënueshëm dhe i trishtueshëm që u rëndon rëndë shqiptarëve.
Ndryshimi është fillimi i fundit të kësaj qeverisje arrogante dhe e babëzitur.