044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA z. Agron Duka – Ramës: Të të rrojë kosherja se bletët të kanë ikur”

Udhëheqësi ynë shekullor ka filluar ndryshon dhe rrjedhën e shekujve.
Të njëjtën gjë bëri edhe diktatori i Taxhikistanit disa vite më parë, ndryshoi kalendarin e vendit.
Diktatorët janë njësoj kudo, ndaj kanë të njëjtin “Happy End”.
Ndoshta Rama beson se do të jetë udhëheqësi historik i shqiptarëve deri në shekullin e 25 pas erës tonë.
Për këto raste dalldisjeje populli thotë: “T’i rrojë kosherja se bletët i kanë ikur”.