044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA z. Agron Duka – Uron Albin Kurtin!

Duka: Uroj Albin Kurtin!
Qeveria e re e Kosovës, një shpresë e re e popullit të Kosovës për një të ardhme më të mirë.
Kredibiliteti në plotësimin e prioriteteve dhe arritjet konkrete të qeverisë Kurti, do të përcaktojnë ndryshimet cilësore në qeverisjen e vendit, në heqjen e barrierave në procesin e integrimit euro-atlantik të Kosovës, do të rritin prosperitetin dhe do të garantojnë paqen në vendet tona dhe në rajonin tonë.
Pritshmëritë janë të larta, sfidat nuk janë të lehta, por plotësisht të mundeshme.