044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA z. Agron Duka uron besimtarët bektashianë për ditën e Sulltan Novruzit

Të dashur miq dhe besimtarë bektashianë, ju uroj nga zemra në ditën e ringjalljes: “Gëzuar ditën e Sulltan Novruzit”.
Paqja, mirësia dhe dashuria qoftë gjithmonë me ju, në jetën dhe familjen e gjithë njerëzimit!
Në këtë ditë të ringjalljes shpirtërore, ringjallet shpresa për të ardhmen.
Zoti ju bekoftë të gjithëve.