044533400
info@paa.com.al

Duka: Eduart Sharka, zëri i fermerëve të Myzeqesë në parlamentin e ri

PAA është mbrojtësi më i qartë dhe konkretë i problemeve të bujqësisë.
PAA përzgjodhi Eduartin si kandidat për deputet në Myzeqe, sepse gjatë gjithë kohës ai ka shprehur dhe mbrojtur hallet dhe shqetësimet e fermerëve.
PAA programin e saj bashkëqeverisës e ka hartuar duke u bazuar, në problemet konkrete dhe zgjedhjet më të mira duke bashkëpunuar me sindikatat dhe shoqatat e fermerëve, blegtorëve, peshkatarëve, agro- grumbulluese dhe agro – përpunuese gjatë gjithë viteve.
Zëri i tyre më i qartë dhe më i drejtëpërdrejtë do të jetë Eduart Sharka!
Votoni Ndryshimin!
Votoni për fëmijët tuaj!
Votoni PAA!
Votoni Eduart Sharkën Nr.8, në qarkun e Fierit!