044533400
info@paa.com.al

Prezantohet në Fier kandidati për deputet i PAA z. Eduart Sharka

Prezantohet denjësisht kandidati për deputet i PAA në qarkun e Fierit z. Eduart Sharka.

Me një grup të përkushtuar, ai renditet i 8-ti në listën e koalicionit “Aleanca për Ndryshim” për Qarkun Fier, do të jetë zëri i fermerëve në parlamentin e ri.

PAA është mbrojtësi më i qartë dhe konkretë i problemeve të bujqësisë.
PAA përzgjodhi Eduartin si kandidat për deputet në Myzeqe, sepse gjatë gjithë kohës ai ka shprehur dhe mbrojtur hallet dhe shqetësimet e fermerëve.
PAA programin e saj bashkëqeverisës e ka hartuar duke u bazuar, në problemet konkrete dhe zgjedhjet më të mira duke bashkëpunuar me sindikatat dhe shoqatat e fermerëve, blegtorëve, peshkatarëve, agro- grumbulluese dhe agro – përpunuese gjatë gjithë viteve.
Zëri i tyre më i qartë dhe më i drejtëpërdrejtë do të jetë Eduart Sharka!