044533400
info@paa.com.al

Takim i Kryetarit të PAA z. Duka me banorë të zonës së ish Kënetës

SHQIPËRIA FITON bashkë me JU.
Gjatë takimit të Kryetarit të PAA z. Duka si dhe sekretarit të përgjithshëm z. Juka me banorë të ish Kënetës.
Të gjithë duan një të ardhme më të mirë.
“Aleanca për Ndryshim” me programin e saj sjell shpresën për shqiptarët.