044533400
info@paa.com.al

Duka: Mos-pagimi i pensioneve të emigrantëve shqiptarë nga disa vende europiane është diskriminim njerëzor dhe vjedhje financiare.

Ka 13 vite prej 2008 që Italia dhe Shqipëria dështojnë për marrëveshjen që ju jep të drejtën emigrantëve shqiptarë që kanë punuar dhe derdhur kontribute për pensione në këto vende të përfitojnë pensione.
Nuk është humane dhe nuk është ligjore që këta emigrantë të vuajnë në varfëri ekstreme për këtë zvarritje të (pa) qëllimshme.
Numri i emigrantëve dhe i familjeve të tyre që ju mohohet pensioni po rritet dhe varfëria e tyre po ashtu.
Shqipëria ka rreth 40 përqind të popullsisë së saj emigrantë.
Njohja e pensioneve të tyre nga vendet ku kanë emigruar duhet të jetë prioritet i diplomacisë shqiptare.
Një emigrant që nuk i paguhet pensioni kur i ka derdhur kontributet trajtohet si një skllav i kohëve moderne.
“PAA do të synojë sensibilizimin e dhënies fund të kësaj “vjedhjeje” që shton varfërinë”.

Kryetari i PAA z. Agron Duka: “Paratë e emigrantëve ushqejnë Shqipërinë. Votat e emigrantëve trembin Oligarkinë, qeverisëse”Kryetari i PAA z. Agron Duka: “Paratë e emigrantëve ushqejnë Shqipërinë. Votat e emigrantëve trembin Oligarkinë, qeverisëse”

Frika e qeveritarëve është armiku i më i madh demokracisë. Skandalet qeverisë për të ruajtur pushtetin – janë moralisht të turpshme deri skllavëruese. Rilindasit me këtë vendim po vrasin demokracinë,