044533400
info@paa.com.al

Takim i Kryetarit të PAA z. Duka dhe Sekretarit Organizativ z. Juka me banorë të njësisë nr. 7 në Durrës

Bashkë për një Shqipëri më të mirë!
Vazhdojnë fuqishëm takimet e njëpasnjëshme të Kryetarit të PAA z. Duka dhe Sekretarit Organizativ z. Juka me banorë të njësisë nr. 7 në Durrës.
Dinjiteti i votes Tuaj me 25 Prill sjell fitoren e “Aleancës për Ndryshim”.