044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA Duka: Mirënjohje BE-së për mbështetjen e kushtëzuar të Shqipërisë me ndarjen e Rilindasve hajdutë nga kriminelët dhe mos-blerjen e votave prej tyre siç e kanë zakon.

Kjo mazhorancë arrogante dhe e babëzitur mund të ndalet duke denoncuar çdo shkelje të këtyre dy kërkesave, dy standarteve për çdo vend europian.

Çdo votues duhet ta ruajë të shenjtë votën e tij.

Vetëm vota juaj pro ndryshimit hap perspektivën tonë europiane.

Votoni të ardhmen!

Dënoni me votë rilindasit e kapur nga krimi dhe oligarkët.

Vota juaj bën ndryshimin e madh.

Sëbashku për të ardhmen tonë më të mirë!

Duka: Urimi im për shkencëtarët e bujqësisë dhe mbështetja për strategjitë dhe politikat mbështetëse të bujqësisë në parlament!Duka: Urimi im për shkencëtarët e bujqësisë dhe mbështetja për strategjitë dhe politikat mbështetëse të bujqësisë në parlament!

Z. Agron Duka, Kryetar i PAA ju shpreh urime të përzemërta personaliteteve akademike të bujqësisë, njëkohësisht edhe ish-ministra të bujqësisë, Prof. Dr. Lufter Xhuveli dhe Prof. Dr. Haxhi Aliko, për