044533400
info@paa.com.al

Reagim urgjent i Kryetarit të PAA z. DUKA mbi qëndrimet e BE në lidhje me takimin e Ramës në Bruksel.

Partia Agrare Ambientaliste: “Shqiptarët i kanë bërë detyrat e shtëpisë për në BE, por Rama ka ngelur tre herë në provimin e pranimit sepse nuk bën dot zgjedhje të lira dhe të ndershme”.
Rilindasit e Ramës janë kapur me presh në dorë duke vjedhur e blerë vota në 2017 në Dibër, Durrës dhe së fundi në Tiranë në 2021.
Ikja e rilindasve të babëzitur nga pushteti përshpejton integrimin europian.
Rama ka mashtruar 10 herë me festime vetëmburrëse se negocitat janë hapur.
Dje Brukseli ja përplasi në fytyrë dy parakushtet për konferencën ndërqeveritare.
– E para – Ndahu nga kriminelët!
– E dyta – larg duart nga vjedhja e votave. Garanto zgjedhje të lira dhe të ndershme!
Rilindasit e dështuar nuk duhen besuar më dhe për asgjë.
Justifikimi për dështim nga tërmeti dhe pandemia nuk e fsheh dot dështimin zhgënjyes nga babëzia dhe kapja e shtetit.
Rilindasit arrogantë dhe të babëzitur duhen larguar me votën masive të shqiptarëve.
PAA përfaqësuese e denjë për ndryshimin e madh dhe historik.

Duka: Urimi im për shkencëtarët e bujqësisë dhe mbështetja për strategjitë dhe politikat mbështetëse të bujqësisë në parlament!Duka: Urimi im për shkencëtarët e bujqësisë dhe mbështetja për strategjitë dhe politikat mbështetëse të bujqësisë në parlament!

Z. Agron Duka, Kryetar i PAA ju shpreh urime të përzemërta personaliteteve akademike të bujqësisë, njëkohësisht edhe ish-ministra të bujqësisë, Prof. Dr. Lufter Xhuveli dhe Prof. Dr. Haxhi Aliko, për