044533400
info@paa.com.al

Takim i nënkryetarit të PAA z. Tafaj, kandidat për deputet në qarkun e Tiranës, me anëtarë të PAA dhe banorë të zonës së unazës së re

Shqipëria fiton! Nënkryetari i PAA z. Tafaj, kandidat për deputet në qarkun e Tiranës zhvilloi një takim me anëtarë të PAA dhe banorë të zonës së unazës së re.

Kandidati për deputet Z. Arben Tafaj jep mesazhin e shpresës:
Masakrës urbane dhe korrupsionit masiv do i japë fund 25 prilli.
Zbatimi i ligjit dhe barazia para tij, do të na kthejë në normalitet.