044533400
info@paa.com.al

Takim i Kryetarit të PAA z. Duka bashkë me Sekretarin Organizativ z. Ndreu zhvilluan në Gjepalaj

Kryetari i PAA z. Duka bashkë me Sekretarin Organizativ z. Ndreu zhvilluan takim në Gjepalaj në zonën e Shijakut, ku diskutuan problemet e shumta të zonës.
Njësia Gjepalaj në Shijak, me rreth 5000 banorë, vijon të përjetojë mungesën e ujit të pijshëm.
Në zonat rurale ku përfshihet dhe Gjepalaj, as çereku i popullsisë nuk arrin të furnizohet me ujë, duke pranuar gjendjen skandaloze të infrastrukturës.