044533400
info@paa.com.al

Duka – Vota juaj në 25 prill 2021 vendos për Shqipërinë!

Takim me njësinë 5 dhe 6 në Durrës

Së bashku me Sekretarin e Përgjithshëm Genc Juka përcollëm në këtë takim, arsyet pse duhet të votohet e djathta dhe pse sekti i rilindjes duhet të largohet me votën e mbarë popullit.