044533400
info@paa.com.al

Duka – Bashkë mund të bëjmë shumë për të ardhmen në Shqipëri!

Kryetari i PAA z. Duka në takim me banorë dhe anëtarë të zonës së Bilalasit dhe Rrubjekës diskuton mbi problematikat e zonës dhe zgjidhjet e mundshme!