044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA Duka: Rezultati i zgjedhjeve në Kosovë duhet të frymëzojë ndryshimin e madh edhe në Shqipëri.

Urime Albinit dhe Vjollcës për fitoren!
Suksese në përgjegjësitë për një të ardhme më të mirë të popullit të Kosovës dhe në procesin e integrimit euro-atlantik.
Standartet e votimit dhe nxjerrja e rezultateve të para nga KQZ ne Kosovë – modeli që i mungon Shqipërisë për 30 vite.