044533400
info@paa.com.al

Partia Agrare Ambientaliste: Kryetari Duka – Largimi talenteve plaga më e rëndë e Shqipërisë

Largimi njerëzve të ditur, largimi fuqisë aktive punëtore është plaga më e rëndë e Shqipërisë.

Duhen politika aktive për thithjen dhe mbajtjen e talenteve.

Duhet një ekonomi konkuruese.

Duhet një strategji kombëtare që lehtëson thithjen dhe mbajtjen e talenteve.

Teknologjitë e reja do të jenë ndikuese edhe në bujqësi dhe në zinxhirin ushqimor.

Kjo strategji duhet të respektohet nga të gjitha partitë politike.