044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA z. Duka: Kostot e larta të prodhimit dhe çmimet e larta të konsumit po varfërojnë shqiptarët.

Ekonomia shqiptare vuan nga mungesa e konkurencës dhe oligopolet.

Të gjitha institucionet ndërkombëtare e evidentojnë Shqipërinë me çmimet e naftës dhe energjisë shumë më të lartë se vendet e tjera.

Ulja e kostove të mallrave dhe shërbimeve dhe rritja e fuqisë blerëse të pagave dhe pensioneve janë dy kolonat ku duhet të mbështetet strategjia e luftës kundër varfërisë dhe rritjes së mirëqënies.

Rotacioni politik është parakusht për këtë ndryshim.