044533400
info@paa.com.al

Kryetari Duka i shpreh ngushёllimet familjes Bello pёr humbjen e mikut tё tij Profesor Marko Bello

Një lajm i hidhur, i pabesueshёm edhe në këtë vit të mbrapshtё.

Miku buzagaz, bashkëpunёtor i kohëve të vjetra dhe sfidave të reja, ishte një vlerë e shtuar në jetën e secilit prej nesh që kemi pasur fatin të ndajmë me Markon momente jete.

Një humbje e madhe për sferën tonë publike, të cilës do t’i mungojë angazhimi i një intelektuali aktiv si Profesor Marko.

Ngushëllimet më të ndjera familjes Bello, i jam pranë në këtë dhimbje tronditëse.

Lamtumirë Marko. I paharruar kujtimi yt!

Duka: Urimi im për shkencëtarët e bujqësisë dhe mbështetja për strategjitë dhe politikat mbështetëse të bujqësisë në parlament!Duka: Urimi im për shkencëtarët e bujqësisë dhe mbështetja për strategjitë dhe politikat mbështetëse të bujqësisë në parlament!

Z. Agron Duka, Kryetar i PAA ju shpreh urime të përzemërta personaliteteve akademike të bujqësisë, njëkohësisht edhe ish-ministra të bujqësisë, Prof. Dr. Lufter Xhuveli dhe Prof. Dr. Haxhi Aliko, për