044533400
info@paa.com.al

Lidhja e Grave Ambientaliste takon gratë naftëtare greviste në Ballsh

Partia Agrare Ambientaliste, drejtuesit e LGA dhe LRA si dhe përfaqësues të tjerë të PAA takojnë gratë naftëtare në Ballsh duke shprehur mbështetjen reale të tyre!

Takimi i forumit të grave të PAA (LGA) me gratë në grevë në Ballsh përcolli tre mesazhet kryesore:

  1. Rezistoni ne jemi solidare me ju.

 

  1. Hajdutët e vërtetë të pagave dhe sigurimeve shoqërore janë në qeveri.

 

  1. PAA brenda një jave do ti kerkojë zyrtarisht KLSH auditimin e thelluar të shpërdoruesve të detyrës në institucionet përgjegjëse që nuk bllokuan llogarinë e kompanisë sapo ajo filloi të mos paguante pagat dhe sigurimet shoqërore.

 

PAA i bën thirrje kryeministrit të përshpejtojë zgjidhjen ligjore ndaj nënave greviste