Day: April 16, 2021

Duka: Ftesa me përçmim është ftesë për mbijetesë personale dhe nënshtrim poshtërues të opozitësDuka: Ftesa me përçmim është ftesë për mbijetesë personale dhe nënshtrim poshtërues të opozitës

Rama edhe e fton dhe e përçmon Bashën. Kjo ftesë nuk është për të shpëtuar Shqipërinë por Ramën dhe oligarkinë. Kjo është papërgjegjshmëri përballë papunësisë, varfërisë dhe ngecjes disa vjeçare