Day: February 15, 2021

Kryetari i PAA Duka: Rezultati i zgjedhjeve në Kosovë duhet të frymëzojë ndryshimin e madh edhe në Shqipëri.Kryetari i PAA Duka: Rezultati i zgjedhjeve në Kosovë duhet të frymëzojë ndryshimin e madh edhe në Shqipëri.

Urime Albinit dhe Vjollcës për fitoren! Suksese në përgjegjësitë për një të ardhme më të mirë të popullit të Kosovës dhe në procesin e integrimit euro-atlantik. Standartet e votimit dhe