BUJQËSIA ËSHTË SHPËTIMI I VENDIT

Partia Agrare Ambientaliste zhvilloi sot një tryezë të rrumbullakët me profesionistë të bujqësisë, fermerë, bisnesmen, punonjës të shkencës dhe përfaqësues të grupeve të interesit...

Duka: Refuzoj që fëmijët e mi të qeverisen nga krimi

Kryetari i Partisë Agrare Ambintaliste Agron Duka zhvilloi një takim me mbështetësit e PAA në Lushnjë të cilat në këtë zgjedhje kontributin e tyre...
video

Kryetari Duka prezanton kandidatët në Fier

Kryetari i Partisë Agrare Ambietaliste, Agron Duka, i shoqëruar nga stafi i ngushtë i tij kanë zhvilluar një takim në Fier me anëtarë dhee...