Category: Deklarata dhe Konferenca

Kryetari i PAA z. Agron Duka: Eleminimi i çdo tensionimi partiak – duhet të jetë detyrimi ynë më i madh ndaj shqiptarëve.Kryetari i PAA z. Agron Duka: Eleminimi i çdo tensionimi partiak – duhet të jetë detyrimi ynë më i madh ndaj shqiptarëve.

Mandatet apo fitoret e përgjakura dhe konfliktet që vazhdojnë, krijojnë frikë, pasiguri dhe varfëri. Strukturat e garantimit të rendit publik duhet të jenë politikisht neutrale dhe efektive në parandalimin e

Kryetari i PAA z. Agron Duka: “Paratë e emigrantëve ushqejnë Shqipërinë. Votat e emigrantëve trembin Oligarkinë, qeverisëse”Kryetari i PAA z. Agron Duka: “Paratë e emigrantëve ushqejnë Shqipërinë. Votat e emigrantëve trembin Oligarkinë, qeverisëse”

Frika e qeveritarëve është armiku i më i madh demokracisë. Skandalet qeverisë për të ruajtur pushtetin – janë moralisht të turpshme deri skllavëruese. Rilindasit me këtë vendim po vrasin demokracinë,

Kryetari i PAA z. Agron Duka: Ndalni hipokrizinë dhe pa-shpirtësinë tuaj ndaj të dëmtuarve nga tërmetiKryetari i PAA z. Agron Duka: Ndalni hipokrizinë dhe pa-shpirtësinë tuaj ndaj të dëmtuarve nga tërmeti

Nuk kam dashur të bëj politikë me fatkeqët e tërmetit, por gjatë ditëve të fundit janë vënë re shpërndarje të konsiderueshme të parave për familjet e dëmtuara nga tërmeti i

Duka: Ftesa me përçmim është ftesë për mbijetesë personale dhe nënshtrim poshtërues të opozitësDuka: Ftesa me përçmim është ftesë për mbijetesë personale dhe nënshtrim poshtërues të opozitës

Rama edhe e fton dhe e përçmon Bashën. Kjo ftesë nuk është për të shpëtuar Shqipërinë por Ramën dhe oligarkinë. Kjo është papërgjegjshmëri përballë papunësisë, varfërisë dhe ngecjes disa vjeçare

Kryetari i PAA z. Duka: Kjo nuk është skemë patronazhi – por presioni psikologjik deri me heqjen e bukës së gojësKryetari i PAA z. Duka: Kjo nuk është skemë patronazhi – por presioni psikologjik deri me heqjen e bukës së gojës

Rilindasit fajtorë për këtë shpërdorim detyre po fshehin kokën e krimit elektoral si struci në rërë. Rilindasit terrorizuan mijëra punonjës të administratës publike dhe të kompanive publike të dorëzonin një

Lëvizja Rinore Ambientaliste e PAA: Personat me aftësi të kufizuar duhet të vaksinohen me prioritet si në vendet e tjeraLëvizja Rinore Ambientaliste e PAA: Personat me aftësi të kufizuar duhet të vaksinohen me prioritet si në vendet e tjera

Ky është një detyrim human, ligjor dhe kjo është një përvojë ndërkombëtare. LRA pas takimit me kërkesë të tyre të fondacionit Së Bashku, organizatë kjo në mbrojtje të të drejtave