044533400
info@paa.com.al

Duka: Gëzuar festën e Fitër Bajramit!

Uroj të gjithë besimtarët muslimanë gëzuar festën e Fitër Bajramit.
Harmonia midis gjithë besimtarëve, Paqja, shëndeti dhe begatia mbizotërofshin në çdo familje shqiptare.
Zoti i bekoftë shqipëtarët kudo që ndodhen!