044533400
info@paa.com.al

Mesazh ngushëllimi i Kryetarit të PAA – Deputet i qarkut Durrës z. Agron Duka

Sot u nda nga jeta aktori durrsak Guljem Radoja.
Ngushëllime të sinqerta familjes së tij, miqve dhe kolegëve!
Radoja buzagaz e plot humor do të mbahet mend dhe do të respektohet gjithmonë si aktor i merituar dhe qytetar i nderuar që dha aq shumë për Durrësin dhe Shqipërinë.
I paharruar qoftë kujtimi i tij!