044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA z. Agron Duka: Eleminimi i çdo tensionimi partiak – duhet të jetë detyrimi ynë më i madh ndaj shqiptarëve.

Mandatet apo fitoret e përgjakura dhe konfliktet që vazhdojnë, krijojnë frikë, pasiguri dhe varfëri.
Strukturat e garantimit të rendit publik duhet të jenë politikisht neutrale dhe efektive në parandalimin e çdo akti apo tendence tensionuese.
Çdo kandidat dhe çdo forcë politike në konkurim në 25 Prill, duhet publikisht të dënojë çdo tensionim.
Të gjithë realisht duhet të garantojmë zgjedhje të lira dhe të ndershme.
Kjo arrihet vetëm duke eleminuar çdo influencë nxitëse dhe çdo keq-përdorim të anëtarëve, mbështetës, simpatizantëve dhe sidomos të çdo individi me cv, para apo tendenca kriminale, thjesht dhe vetëm për pushtet.
Shqiptarët meritojnë një Shqipëri më të mirë dhe jo një Shqipëri të tensionuar dhe të përçarë.
Zgjedhjet le të jenë vetëm mundësi konkurimi dhe jo konflikti.

Duka: Urimi im për shkencëtarët e bujqësisë dhe mbështetja për strategjitë dhe politikat mbështetëse të bujqësisë në parlament!Duka: Urimi im për shkencëtarët e bujqësisë dhe mbështetja për strategjitë dhe politikat mbështetëse të bujqësisë në parlament!

Z. Agron Duka, Kryetar i PAA ju shpreh urime të përzemërta personaliteteve akademike të bujqësisë, njëkohësisht edhe ish-ministra të bujqësisë, Prof. Dr. Lufter Xhuveli dhe Prof. Dr. Haxhi Aliko, për