044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA z. Agron Duka – Takimme sportistët

Edhe në politikë ne sillemi si një skuadër, si një skuadër me mentalitet fitues.
Edhe sporti është ADN, se si ekipi dhe skuadra funksionojnë më mirë.
Unë jam vetë një sportist dhe politikan dhe mirënjohja, kujtesa, vëmendja ndaj atyre sportistëve të përkushtuar që na kanë dhuruar pafundësi emocionesh është një prioritet yni.
Sportistët na bëjnë krenar për miqësinë dhe kontributin duke na shërbyer dhe si model ku njerëzit bashkohen dhe jo ndahen.