044533400
info@paa.com.al

Takim i Kryetarit te PAA z. Duka me banorwt e zonws sw Spitallws

Koalicioni “Aleanca për Ndryshim” – alternativa e duhur!

“Edi Rama është njeri selektv po flas për Shijakun. Paratë e rindërtimit po i përdor për të bërë vota.
Do ti kthehet boumerang sepse dikujt duke i dhënë në mënyrë të pa drejtë do lërë atë që i takon, por mund të ndodhë që do i marrin paratë e nuk do ta votojnë”
Rama nuk është më ai i tetë viteve më parë, mentaliteti i tij nuk dihet nëse është i majtë apo i djathtë.
Dëshira e madhe për të patur pushtet të pakufijshëm të shtrirë dhe në kohë, vjen tek ju me disa lloj aleancash me biznesmen, oligarkë siç i keni dëgjuar ti thonë si dhe me të fortë, duke i dhënë fuqi kaq të madhe për të zhvilluar sferat e ekonomisë shqiptare.
Jemi bashkë këtu, për të kuptuar pse ky koalicion është alternativa e duhur.
25 Prill Fitore‼️