044533400
info@paa.com.al

Bashkë do ja dalim! Bëni zgjedhjen e duhur në 25 prill!

Aleanca për Ndryshim prioritet për Shqipërinë ka zhvillimit ekonomik të vendit, Bujqësia, Agroindustria dhe Turizmi.
Zhvillimi i këtyre tre drejtimeve do të mundësojë rritjen e nivelit të jetesës së popullsisë për një periudhe afatmesme dhe afatgjatë.