044533400
info@paa.com.al

Duka: Keq-përdorimi elektoral i situatës në Rinas – zbulon krizën e thellë të Rilindjes. Shtet-rrumpallë – ditën e bllokimit të Rinasit asnjë vaksinë rezervë – një ditë më vonë 100.000 vaksina?!

Vaksinimi është shumë i vonuar pavarësisht sontazheve të parapaguara dhe fushatës marramendëse për të fshehur realitetin e hidhur varfërues.
Si ka mundësi që një bllokim 24 orë i Rinasit të cilin unë e dënova publikisht vonoi vaksinimin dy ditë?!
Edhe familja më e varfër mban rezerva ushqimore për një javë. Ndërsa qeveria Ramës nuk kishte rezerva vaksinash të paktën për 3 ditë?!
Ditën e grevës rezervat paskan qenë zero ndërsa një ditë më vonë vijnë 100 mijë vaksina. Kjo është edhe pa aftësi qeverisëse dhe pa shpirtësi njerëzore.
Fushata e pamoralshme elektorale me vaksinat – nuk e fsheh dështimin ekonomik.
Mos arritja e vaksinimit të tufës përpara sezonit turistik po e vret ekonominë.
Shikoni prenotimet në zonat turistike për këtë vit, deri tani ato janë në nivele minimale.
Ndryshe nga qeveritë e tjera, Rilindasit kanë rreth 8 muaj që nuk ofrojnë asnjë paketë mbështetje për të varfërit, të papunët dhe bizneset në risk falimentimi.
Ata paguajnë vetëm faturat e ppp-ve dhe për projektet korruptive.
Në 25 Prill votuesit shqiptarë nuk do të mashtrohen nga fushatat 3D, por do të votojnë kundër vjedhjeve jo vetëm nga 3P-të.
Nuk ka marketing që mposht votën kundër varfërisë, kundër babëzisë dhe kundër oligarkisë.

Partia Agrare Ambientaliste: Kryetari Duka – Situata kërcënuese nga përmbytjet e paralajmëruara rrezikon jetën dhe pronën e banorëvePartia Agrare Ambientaliste: Kryetari Duka – Situata kërcënuese nga përmbytjet e paralajmëruara rrezikon jetën dhe pronën e banorëve

Strukturat e emergjencës civile dhe mjetet e zgjerimit të shkarkimit të ujërave duhet të jenë funksionale. Çdo dëm duhet evidentuar dhe kompensuar. Partia Agrare Ambientaliste në mënyrë të përsëritur ka