044533400
info@paa.com.al

LRA: “Rama jeton me princët dhe si princ – ndërsa shqiptarët i trajton si skllevër elektoralë”!

Lidhja Rinore Ambientaliste (LRA) falenderon princin e Emirateve të Bashkuara dhe i uron që t’i bëhet jeta diell për përkujdesjen e tij princërore për udhëheqësin e përjetshëm të shqiptarëve në varfërim të përhershëm.
E ardhmja e Shqipërisë është një vend demokratik, ndërsa ëndrra e Ramës është për të qenë “sulltani i madhërishëm” i një vilajeti në varfërim shpirtëror dhe ekonomik.
Shqiptarët në 25 Prill do të votojnë pro ndryshimit dhe kundër RamSulltanit.
Shqipëria ka mbi një shekull që i ka shpëtuar robërimit të sulltanëve.