044533400
info@paa.com.al

Besimplotë në përkushtimin dhe suksesin tuaj!

Urime në misionin tuaj fisnik për të mbështetur reformat shtet-formuese, luftën kundër korrupsionit dhe kapjes së shtetit, promovimin e ekonomisë së shëndetshme të Kosovës duke prodhuar më shumë punësim dhe të ardhura.
Jam besimplotë se ju, në mandatin e Presidentes së Kosovës, do të maksimizoni bashkëpunimin ndërpartiak dhe me aktorët e tjerë socialë për të konsoliduar, paqen në rajon dhe për të rritur prosperitetin e popullit të Kosovës.
Përgjegjshmëria juaj politike, për eleminimin e krizave të brendëshme do të eleminojë, vonesat dhe pengesat në integrimin euro-atlantik të Kosovës, duke filluar nga liberalizimi i vizave.
Sot populli i Kosovës, ju ka dhënë një mundësi dhe përgjegjësi historike, të cilat uroj t’i përmbushni me sukses!
Agron Duka
Kryetar i Partisë Agrare Ambientaliste të Shqipërisë.

Duka: Në emër të PAA i shpreh ngushëllime dhe solidaritet familjeve të viktimave nga përmbytjet në Gjermani, Hollandë dhe Belgjikë.Duka: Në emër të PAA i shpreh ngushëllime dhe solidaritet familjeve të viktimave nga përmbytjet në Gjermani, Hollandë dhe Belgjikë.

Fatkeqësitë natyrore po bëhen më të shpeshta dhe vrastare. Shumë masa parandaluese kërkojnë harmonizim, përkushtim dhe bashkëpunim në nivel global. Por përmasat katastrofike mund të reduktohen. PAA apelon se qeveria