044533400
info@paa.com.al

Kryetari i PAA z. Agron Duka – Uron Albin Kurtin!

Duka: Uroj Albin Kurtin!
Qeveria e re e Kosovës, një shpresë e re e popullit të Kosovës për një të ardhme më të mirë.
Kredibiliteti në plotësimin e prioriteteve dhe arritjet konkrete të qeverisë Kurti, do të përcaktojnë ndryshimet cilësore në qeverisjen e vendit, në heqjen e barrierave në procesin e integrimit euro-atlantik të Kosovës, do të rritin prosperitetin dhe do të garantojnë paqen në vendet tona dhe në rajonin tonë.
Pritshmëritë janë të larta, sfidat nuk janë të lehta, por plotësisht të mundeshme.

Kryetari i PAA z. Agron Duka: “Paratë e emigrantëve ushqejnë Shqipërinë. Votat e emigrantëve trembin Oligarkinë, qeverisëse”Kryetari i PAA z. Agron Duka: “Paratë e emigrantëve ushqejnë Shqipërinë. Votat e emigrantëve trembin Oligarkinë, qeverisëse”

Frika e qeveritarëve është armiku i më i madh demokracisë. Skandalet qeverisë për të ruajtur pushtetin – janë moralisht të turpshme deri skllavëruese. Rilindasit me këtë vendim po vrasin demokracinë,