044533400
info@paa.com.al

Partia Agrare Ambientaliste (PAA) fillon me sukses bisedimet për bashkëpunimin me fondacionin Kondrad Adenauer Stiftung (KAS)

Ditën e sotme pjesëmarrës nga PAA, përkatësisht z. Genc Juka (Sekretar i Përgjithshëm), i shoqëruar nga z. Gjokaj dhe z. Malaj zhvilluan një takim bashkëpunimi me z. Tobias Ruettershoff (Drejtor i fondacionit Kondrad Adenauer Stiftung në Shqipëri).

Gjatë takimit i diskutuan çështjet e mëposhtme:

  • Prezantimi i PAA, prioriteteve, objektivave dhe planeve.
  • Diskutim për marrëveshje të mundshme ndërkombëtare me të Gjelbrit Ndërkombëtarë dhe fondacione të huaja.
  • Mundësitë e trajnimeve praktike (intership) në Shqipëri pranë zyrave të PAA për studentët huaj.
  • Mundësitë e trajnimit të fondacionit KAS.
  • Mundësitë mbi projekte të shkollës verore në lidhje me mjedisin dhe lidershipin e mirë ne Ballkanin Perëndimor.

Nga takimi i zhvilluar u arrit marrëveshje parimore mes palëve që morën pjesë.

Duka: Në emër të PAA i shpreh ngushëllime dhe solidaritet familjeve të viktimave nga përmbytjet në Gjermani, Hollandë dhe Belgjikë.Duka: Në emër të PAA i shpreh ngushëllime dhe solidaritet familjeve të viktimave nga përmbytjet në Gjermani, Hollandë dhe Belgjikë.

Fatkeqësitë natyrore po bëhen më të shpeshta dhe vrastare. Shumë masa parandaluese kërkojnë harmonizim, përkushtim dhe bashkëpunim në nivel global. Por përmasat katastrofike mund të reduktohen. PAA apelon se qeveria