044533400
info@paa.com.al

Takim i nënkryetarit të PAA z. Tafaj me përfaqësues të sektorit të Eco Turizmit në Shqipëri

Shqipëria fiton!

Nënkryetari i PAA z. Tafaj zhvilloi një takim me përfaqësues të sektorit të Eco Turizmit në Shqipëri.

Gjatë takimit u diskutuan problemet që po has turizmin dhe zgjidhjet e mundshme.