044533400
info@paa.com.al

Takim i Nën-kryetarit të PAA në njësinë nr. 4 në Tiranë

Bashkë do ja dalim – Shqipëria fiton!

Takim i Nën-kryetarit të PAA, kandidat për deputet z. Arben Tafaj me anëtarë të PAA dhe banorë të njësisë nr. 4 në Tiranë!

Bashkimi i votës na sjell fitoren e sigurtë më 25 prill.