044533400
info@paa.com.al

Takim i nën-kryetarit të PAA dhe Sekretarit Organizativ z. Neshat Ndreu në njësinë nr. 7 në Tiranë!

Nën-kryetari i PAA, njëkohësisht kandidat për deputet z. Arben Tafaj bashkë me Sekretarin Organizativ z. Neshat Ndreu zhvilluan ditën e sotme nje takim me dashamirës dhe banorë të njësisë nr. 7 në Tiranë!