044533400
info@paa.com.al

Takim i Kryetari Duka në zonën e Shijakut

Sëbashku do ja dalim!

Kryetari Duka zhvilloi një takim në zonën e Shijakut me dashamirës dhe banorë të zonës.

Shqipëria sot, më shumë se kurrë ka nevojë për ata politikanë, që do të jenë për katër vite, në shërbim të qytetarit! e të elektoratit të tij.