044533400
info@paa.com.al

Takim i Kryetarit të PAA Duka dhe Sekretarit të Përgjithshëm z. Juka me të rinjtë në njësinë nr. 2 në Durrës

Bashkë do ja dalim!

Ti kthejmë Shqipërisë dinjitetin që meriton!

Kryetari i PAA Duka bashkë me Sekretarin e Përgjithshëm z. Juka takim me të rinjtë në njësinë nr. 2 në Durrës.

Të rinjtë në këtë takim u zotuan që përkrah nesh (PAA) do ti kthejnë DINJITETIN SHQIPËRISË me VOTE!