044533400
info@paa.com.al

PAA reagon ndaj banalitetit të Ramës!

Gjelat, pulat, zogjtë dhe vezët janë ushqime të shëndetshme për çdo shqiptar.
Vezët e arta me “tre të kuqe” i bëjnë vetëm diktatorët.
Ndërsa arroganca, babëzia, korrupsioni dhe kapja e shtetit janë vese skllavëruese për një popull.
Gjuha e Ramës është gjuha e urrejtjes së një lideri të dështuar dhe në panik.
Ramën e tremb suksesi i Dukës, ndaj edhe kandidoi edhe në Durrës që të aktivizojë lidhjet kriminale siç bëri në zgjedhjet e 2017 që e lanë Shqipërinë jashtë BE-së dhe detyruan shqiptarët për të braktisur familjet dhe vendin e tyre.
Shqiptarët do ta bëjnë dallimin me votë.
Agron Duka ka vlerësimin maksimal për integritetin, dinjitetin dhe ndjeshmërinë sociale ndaj njerëzve të thjeshtë pavarësisht për kë votojnë.
Ngushëllime për “ngordhjen” tuaj politike shoku Rama.
Ndjesë, por këtë terminologji përdorim ne që përfaqësojmë fshatin për gjelat që kakarisin mbi pleh!